2011. november 27., vasárnap

Fotós könyvek ( 2 az egyben ) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Két darab fotós könyv 2. 000 Ft-ért !
Fotózásról utazóknak, nyaralóknak
Minden, amire egy utazónak szüksége lesz a nyaralás élményeinek megörökítésénél, hogy ne az utazás végén, a legszebb pillanatok homályosra sikerült fotóit nézegetve, csalódottan döbbenjünk rá: a fotózáshoz bizony tudásra, extra kiegészítőkre és persze némi tudásra is szükség lett volna. A mai, digitális korban különösen nagy szükségünk van ilyen jellegű információra, mert minél többet tud egy fényképezőgép, annál tágasabbak a lehetőségeink!  
Témák: milyen témákat, motívumokat keressünk a városban, a hegyvidéken, a tengerparton, patakparton, az utcákat róva vagy épp egy múzeumban bolyongva? Melyek azok a kompozíciós elemek, részletek, helyzetek, trükkök, amitől igazán látványosak lehetnek az útifotóink? Hogyan fényképezzünk belső térben, hogy ezzel a valódi látványt örökítsük meg?  
Ez a kiadvány abban különbözik az előzőtől, hogy az alapok mellett az utazós helyzetekre, témakeresésre koncentrál, illetve a korszerű digitális technika mellett a filmes technikáról is szót ejt.  
Tájak és városok digitális fényképezőgéppel
 A táj- és épületfényképezés nem tartozik a bonyolult feladatok közé. Egy átlagos fényképezőgéppel, automata üzemmódban is készülhetnek kitünő tájfelvételek, ha tudjuk mikor, hol és hogyan kell fotózni. A siker nagyrészt a fotós szemén, helyismeretén, a kompozíción, nem pedig a fényképezőgép minőségén múlik. Persze a különleges helyszínek - hasonlóan jó felszerelést és technikai tudást igényelnek, de a legjobb képek zöme egy színvonalas kompakt gépben is megszülethetne.
Könyvünk pontosan ezen szemléletet próbálja átadni. Megismertetjük az olvasót a táj- és épületfotózás technikai alapjaival, a legfontosabb eszközökkel, objektívekkel, kiegészítőkkel, majd bővebben kitérünk a kompozíciós ismertekre, a gépkezelés fontosabb mozzanataira, végül pedig azokról a tájfotós trükkökről, módszerekről ejtünk szót, melyek nélkül nem készülhet el az életünk legszebb helyeit bemutató Fotó.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 18:27
. Fotós könyvek ( 2 az egyben ) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Fontos